Ładowanie Wydarzenia

Nadchodzące Wydarzenia

Wydarzenia Search and Views Navigation

Maj 2019

Francuskie kolorowe makaroniki z Esterą Banaszak

17-05-2019, 17:00 - 20:00, 189 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Estera Banaszak, 14

Chcielibyście poznać historię makaroników? Przyjrzeć się sposobowi ich przyrządzenia, który na pierwszy rzut oka wprawia w zakłopotanie? Pokażemy Wam, jak pyszne i dające radość mogą być te słodkości. Puścimy wodze fantazji i przygotujemy razem kilka wariantów kolorystycznych pod okiem Estery Banaszak, która doskonale wie czym jest pasja i miłość do pieczenia. W programie: – żółte makaroniki z lemon curd – białe makaroniki z waniliowym nadzieniem na bazie białej czekolady i mascarpone – różowe makaroniki z nadzieniem malinowym – zielone makaroniki…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską I

24-05-2019, 17:00 - 21:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł zł, Karolina Żmijewska, 14

Kolejna odsłona Tajskiej kuchni w naszym studio. Kuchnia Tajska słynie nie tylko ze swojego niecodziennego wyglądu i zapachu, ale też ze zdrowego odżywiania. Pod naszym okiem przygotujecie tajskie potrawy, będziecie mogli spróbować nieznanych smaków oraz poznać tajniki prawidłowej kompozycji smakowej. Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku. Z pewnością będzie potrafiła zarazić Was miłością do tej kuchni, odpowie na wasze pytania i poprowadzi Was w świat niesamowitych smaków.  W programie: GENG JEUT MAPRAOW ORN- zupa z kurczakiem,…

Dowiedz się więcej »

BATACIAKI W AMERYCE

25-05-2019, 10:00 - 14:00, Iwona Orzechowska-Zeidler, 14

Na warsztatach poprowadzonych przez Iwonę Orzechowską-Zeidler przeniesiemy się do Kuchni Amerykańskiej. Przygotujemy wspólnie:  ŚNIADANIE- PAN CAKES ze świeżymi owocami i sosem karmelowym KOKTAJL- kolorowe SMOOTHIE DANIE GŁÓWNE- AMERYKAŃSKIE BURGERY (przygotujemy maślane bułki do burgerów, wołowe burgery, sos BBQ, chrupiący boczek,  warzywa oraz frytki z warzyw) DESER- LAVA CAKE z lodami i sosem truskawkowym Czas trwania: 3-4h Cena: 95 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę,…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską II

25-05-2019, 17:00 - 20:30, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

Kolejna odsłona Tajskiej kuchni w naszym studio. Kuchnia Tajska słynie nie tylko ze swojego niecodziennego wyglądu i zapachu, ale też ze zdrowego odżywiania. Pod naszym okiem przygotujecie tajskie potrawy, będziecie mogli spróbować nieznanych smaków oraz poznać tajniki prawidłowej kompozycji smakowej. Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku. Z pewnością będzie potrafiła zarazić Was miłością do tej kuchni, odpowie na wasze pytania i poprowadzi Was w świat niesamowitych smaków.  W programie: PAT NOR MAI FARANG- szparagi stir fry…

Dowiedz się więcej »

Czerwiec 2019

SUSHI

06-06-2019, 17:00 - 20:30, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Krzysztof Marciniak, 14

Warsztaty podczas których poznasz sekrety przyrządzenia sushi. Dowiesz się czym jest sushi, jakie ryby, warzywa i owoce możesz zastosować w przygotowaniu tej potrawy. Wprowadzimy Was w specyfikę kuchni japońskiej i zdradzimy tajniki przygotowania ryżu, filetowania ryb, oraz samodzielnego przygotowania sushi. Spróbuj z nami przygotować sushi i inne potrawy podczas tych warsztatów! Warsztaty przygotowywać będzie Krzysztof Marciniak, dokładny i twórczy Szef Kuchni, który zawodowo prowadzi warsztaty, pokazy i szkolenia. Podczas warsztatów przygotujemy: zupa tom yum sushi - w tym przygotowanie ryżu,…

Dowiedz się więcej »

Hiszpańskie smaki z Adrianem Stojewskim

09-06-2019, 10:00 - 14:00, 199 brutto (w tym 23%VAT) zł zł, Adrian Stojewski, 14

Kuchnia hiszpańska inspiruje, zaskakuje i kto jej spróbuje ten wie, że powracać do jej smaków będzie. Podczas warsztatów dowiesz się jak przygotować kilka typowych dla Hiszpanii potraw, zasmakujesz tego co być może Cię zaskoczy, zaciekawi a nawet doda chęci do odwiedzenia kilku hiszpańskich zakątków.  MENU Przystawka Tortilla de patatas / Tortilla Española - omlet hiszpański Zupa Gazpacho andaluz - chłodnik z Andaluzji Danie główne Paella valenciana - walencjańska potrawa z ryżu z królikiem Deser Crema Catalana - Krem kataloński Napój…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Wietnamska z Manuelą Gołąb

22-06-2019, 13:00 - 17:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Manuela Gołąb, 14

Manuela Gołąb z wykształcenia socjolog i kulturoznawca z pasji kucharz.Została doceniona w programie „Masterchef” gdzie stanęła oko w oko z Magdą Gessler odbierając od niej fartuch Masterchef. Jej pasja do gotowania zrodziła się podczas podróży po całym świecie gdzie poznawała regionalne kuchnie i tradycje. Każdy kraj który odwiedziła niósł za sobą nowe smaki, intrygujące połączenia i nieznane przyprawy. Dlatego przygotowane przeze nią potrawy są autentyczne, korzysta z oryginalnych sprawdzonych przeze siebie przepisów oraz tradycyjnych dla danej kuchni składników. Prawdziwa kuchnia…

Dowiedz się więcej »

WAKACJE Z BATATAMI

24-06-2019, 09:00 - 02-08-2019, 13:00,
Dowiedz się więcej »

KHMERSKI WEGETARIAŃSKI STREET FOOD – CZYLI CO JEDZĄ KAMBODŻAŃCZYCY

28-06-2019, 17:00 - 21:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł zł, Ewelina Brodnicka, 14

Więcej informacji wkrótce.

Dowiedz się więcej »

MAROKO OD KUCHNI (WEGETARIAŃSKIE)

29-06-2019, 10:00 - 14:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Ewelina Brodnicka, 14

Opis wkrótce...

Dowiedz się więcej »
+ Export Events