Ładowanie Wydarzenia

Kuchnia Galicyjska z Adrianem Stojewskim

07-11-2020, 13:00 - 17:00

MENU:

Caldereta Gallega – niezwykle aromatyczna zupa z owoców morza i ryb prosto z Atlantyku

Pulpo a la gallega – przystawka z ośmiornicy i wędzonej papryki

Cocido gallego – tradycyjny gulasz z chorizo, wołowiny, wieprzowiny i ciecierzycy

Torta de Santiago – ciasto migdałowe z Santiago de Compostella 

Białe wino ze szczepu albarino znad fiordów Rias Baixas

 

 
Czas trwania: 3-4h
Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat)
Zapisy: studio@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl
 
Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!
 
* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Informacje szczegółowe

07-11-2020, 13:00 - 17:00
199 zł brutto (w tym 23% vat) zł
Adrian Stojewski
14