
- To event minęło.
Kuchnia Galicyjska z Adrianem Stojewskim
07-11-2020, 13:00 - 17:00
MENU:
Caldereta Gallega – niezwykle aromatyczna zupa z owoców morza i ryb prosto z Atlantyku
Pulpo a la gallega – przystawka z ośmiornicy i wędzonej papryki
Cocido gallego – tradycyjny gulasz z chorizo, wołowiny, wieprzowiny i ciecierzycy
Torta de Santiago – ciasto migdałowe z Santiago de Compostella
Białe wino ze szczepu albarino znad fiordów Rias Baixas
Czas trwania: 3-4h
Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat)
Zapisy: studio@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl
Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!
* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.