Ładowanie Wydarzenia
  • To event minęło.

KUCHNIA HISZPAŃSKA Z OWOCAMI MORZA

03-02-2017, 17:00 - 21:00

Monika Jaroszek, restauratorka, współwłaścicielka Plaża Klub w Dziwnowie i autorka bloga „gotowanie od kuchni”, tym razem zabierze nas do Hiszpanii. Wspólnie odkryjemy smaki słonecznej kuchni, przygotujemy tapasy, a całość dopełnimy owocami morza. Na gości czekać będzie również musujący poczęstunek  🙂

Tym razem jednak wszystkie dania wykonacie samodzielnie, od początku do końca

W menu:
– Mule gotowane z chilli i imbirem
– Sałatka z grillowanymi kalmarami
– Zupa rybna z owocami morza
– Krewetki z patelni
– Deser krem kataloński

Czas trwania: 3-4h
Cena: 190 zł
Zapisy: kontakt@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl

Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!

* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

 

Informacje szczegółowe

03-02-2017, 17:00 - 21:00
190 zł
Monika Jaroszek
max 12

seafood-1081974_1920