Ładowanie Wydarzenia

Kuchnia sycylijska WEGE z Pichconko.pl

10-10-2020, 10:00 - 14:30

MENU: 

1. Parmigiana di melanzane – tradycyjne, zapiekane danie z esencjonalnym sosem, na bazie bakłażanów 
2. Arancini alla siciliana con funghi – smażone ryżowe kule w panierce z bułki tartej, z dowolnym farszem – tu z grzybami
3. Insalata di finocchi e arance – sałatka deserowa z cytrusami, oliwkami i fenkułem
4. Polpette di melanzane – tzw. „danie biedoty”, sycylijskie, smażone pulpeciki ziemniaczano-bakłażanowe 

 

 

Czas trwania: 3-4h
Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat)
Zapisy: studio@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl
 
Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!
 
* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Informacje szczegółowe

10-10-2020, 10:00 - 14:30
199 zł brutto (w tym 23% vat) zł
Ewelina Brodnicka