Ładowanie Wydarzenia

Minione Wydarzenia

Wydarzenia Search and Views Navigation

Luty 2020

Ferie Zimowe w Batatach

10-02-2020, 08:00 - 21-02-2020, 17:00, 449 zł, 14

  Zapraszamy na zimowe warsztaty – „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! TERMINY: I 10-14.02.2020 II 17-21.02.2020 Koszt: 449 zł / os / 5 dni oraz 405 zł dla stałych klientów, uczestników akademii oraz rodzeństw. • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10 – 14 lat. • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. •…

Dowiedz się więcej »

Marzec 2020

Kuchnia Hiszpańska z Adrianem Stojewskim

07-03-2020, 10:00 - 14:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Adrian Stojewski, 14

Kuchnia hiszpańska inspiruje, zaskakuje i kto jej spróbuje ten wie, że powracać do jej smaków będzie. Podczas warsztatów dowiesz się jak przygotować kilka typowych dla Hiszpanii potraw, zasmakujesz tego co być może Cię zaskoczy, zaciekawi a nawet doda chęci do odwiedzenia kilku hiszpańskich zakątków.  W menu: 1. Tortilla de patatas con aioli – najbardziej znane na świecie tapas, hiszpański omlet polany śródziemnomorskim sosem czosnkowym 2. Pulpo a la gallega – ośmiornica z regionu słynącego z najlepszych owoców morza w całej…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Indonezyjska z Pichconko.pl

13-03-2020, 16:00 - 19:00,

MENU:  1. Sayur Lodeh - jawajska, warzywna zupa na mleczku kokosowym serwowana podczas slametan - rytualnego posiłku mającego jednoczyć społeczność 2. Perkedel Jagung - smażone placuszki kukurydziane 3. Gado-Gado - sałatka warzywna z sosem orzechowym Bambu Kacang 4. Dadar Gulung - indonezyjskie kokosowe naleśniki z mąki ryżowej ze słodkim nadzieniem mango   Czas trwania: 3-4h Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole,…

Dowiedz się więcej »

Czerwiec 2020

WAKACJE W BATATUNGLI

29-06-2020, 09:00 - 21-08-2020, 17:00,

Zapraszamy na letnie warsztaty – „Wakacje w Batatungli” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! TURNUSY: I 29.06.-3.07. 10-14lat II 6.-10.07. 10-14lat III 20-24.07.   10-14lat IV 27-31.07. 7-10lat V 10.-14.08. 10-14lat VI 17-21.08. 10-14lat   Koszt: 449 zł / os / 5 dni oraz 405 zł dla stałych klientów, uczestników akademii oraz rodzeństw. • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10 – 14 lat i 7 – 10 lat. • W ostatnim dniu warsztatów,…

Dowiedz się więcej »

Wrzesień 2020

KUCHNIA GRUZIŃSKA Z TAMUNĄ KILADZE

12-09-2020, 11:00 - 14:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Tamuna Kiladze, 14

MENU Dania główne: Chinkali - pierożki mięsne / pieczarkowo- serowe Chaczapuri - serowe placki drożdżowe Przystawki: 1. bakłażany z sosem orzechowym  2. „Soko Ketsze" - pieczarki nadziewane serem.  Deser: Gozinaki - miodowo orzechowe     Czas trwania: 3-4h Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar…

Dowiedz się więcej »

Październik 2020

Wietnamskie smaki z Manuelą Gołąb

31-10-2020, 13:00 - 16:30, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Manuela Gołąb, 14
199zł

MENU:    Zupa Pho czyli aromatyczny wietnamski wywar w wersji z klopsikami, marynowanym czosnkiem, chilli i świeżymi ziołamioraz kiełkami Fresh rolls z krewetką, mango , ogórkiem, mietą i kolendrą z wietnamskim sosem orzechowym Nem Lui - Słynne wietnamskie szaszłyki wieprzowe z domowymi piklami z marchewki i kalarepy świeżymi ziołami z sosem kolendrowym podane w bagietce Bun cha - Klasyka wietnamskiego street foodu czyli grillowany i marynowany boczek z makaronem vermiceli i tradycyjnym wietnamskim sosem nuoc cham Duck stiry fry - Kaczka smażona w paście z tamaryndowca z liśmi kaffiru, trawą…

Dowiedz się więcej »

Listopad 2020

Kuchnia Galicyjska z Adrianem Stojewskim

07-11-2020, 13:00 - 17:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Adrian Stojewski, 14

MENU: Caldereta Gallega - niezwykle aromatyczna zupa z owoców morza i ryb prosto z Atlantyku Pulpo a la gallega - przystawka z ośmiornicy i wędzonej papryki Cocido gallego - tradycyjny gulasz z chorizo, wołowiny, wieprzowiny i ciecierzycy Torta de Santiago - ciasto migdałowe z Santiago de Compostella  Białe wino ze szczepu albarino znad fiordów Rias Baixas     Czas trwania: 3-4h Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne…

Dowiedz się więcej »

Tajskie owoce morza

13-11-2020, 17:00 - 20:30, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

MENU: DTOM SOM HOI MALAENG PUU- imbirowa zupa z małżami GUNG MANGKORN PAO- grillowane krewetki YAM PLA MEUK- sałatka z kalmarów KHANOM JEEN NAM YA- curry z rybą   -- Czas trwania: 3-4h Cena:199 brutto (w tym 23%VAT) zł Zapisy: studio@studiobataty.pl Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich potraw przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy! * W przypadku niezebrania minimalnej…

Dowiedz się więcej »

Tajskie makarony

14-11-2020, 10:00 - 13:30, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

MENU: LAAB WOONSEN- ostra sałatka z makaronem, mięsem, miętą i prażonym ryżem PAD WOONSEN- makaron stir-fry z grzybami shitake, mięsem i suszonymi krewetkami PAD KEE MAO- makaron smażony z grzybami, kukurydzą, bok choy i bazylią tajską GUAY TIEN REUA- ostry bulion wołowy z makaronem, szpinakiem i kiełkami   -- Czas trwania: 3-4h Cena:199 brutto (w tym 23%VAT) zł Zapisy: studio@studiobataty.pl Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się…

Dowiedz się więcej »

Grudzień 2020

Świętujemy z Wegan Nerd

12-12-2020, 13:00 - 17:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Alicja Rokicka WEGAN NERD, 14

Przedświateczne warsztaty z Wegan Nerd nadchodzą! W MENU:  Paszteciki drożdżowe z grzybami leśnymi, orzechami włoskimi  i sosem żurawinowym Gołąbki z kaszą jęczmienną, soczewicą i warzywami  w sosie dyniowym z szałwią Biała fasola jaś duszona z gruszką i jarmużem  Pieczeń z białych warzyw z chrzanem Wytrawny, świąteczny poncz      Czas trwania: 3-4h Cena: 199 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events