Ładowanie Wydarzenia

Minione Wydarzenia

Wydarzenia Search and Views Navigation

Grudzień 2018

wigilia firmowa

18-12-2018, 15:00 - 21:00,
Dowiedz się więcej »

wigilia firmowa

19-12-2018, 15:00 - 22:00,
Dowiedz się więcej »

wigilia firmowa

20-12-2018, 18:00 - 22:00,
Dowiedz się więcej »

kiermasz świąteczny – zakup potraw wigilijnych

21-12-2018, 08:00 - 24-12-2018, 20:00,
Dowiedz się więcej »

Szkolenie Choszczno

28-12-2018, 08:00 - 17:00,
Dowiedz się więcej »

Styczeń 2019

Czekolada w kuchni z Esterą Banaszak

17-01-2019, 17:00 - 20:00, 190 zł brutto (w tym 23%vat) zł, Estera Banaszak, 14

Czekolada, smak pełny radości, dzieciństwa...kojący, czasami leczy nasze umysły! Dajcie się porwać Esterze Banaszak podczas warsztatów w wir przygotowywania smakołyków. Czy ten smak może Was zaskoczyć? przekonajcie się sami w jaki sposób możecie wykorzystać czekoladę w wypiekach.  Podczas szkolenia przygotujemy: -brownie, -czekoladowe ciasteczka, -fondant, -tort czekoladowy. Czas trwania: 3-4h Cena:  190 zł brutto (w tym 23%VAT) Zapisy: studio@studiobataty.pl Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich potraw…

Dowiedz się więcej »

Ferie dla dzieci w Batatach 10 – 14 lat

28-01-2019, 09:00 - 01-02-2019, 13:00, Koszt: 449 zł / os / 5 dni oraz 405 zł dla stałych klientów, uczestników akademii oraz rodzeństw. zł, Błażej i Magdalena Światły, 14

Zapraszamy na zimowe warsztaty z Batatami w terminie 28.01 – 01.02.2019 – wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! Koszt: 449 zł / os / 5 dni oraz 405 zł dla stałych klientów, uczestników akademii oraz rodzeństw.   • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10 – 14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. • Nie trzeba…

Dowiedz się więcej »

Luty 2019

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

01-02-2019, 18:00 - 21:30, 195 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

Kolejna odsłona Tajskiej kuchni w naszym studio. Ciekawi Was jak przygotować Pad Thai, o którym tak często słyszycie i widujecie w restauracjach? Może interesuje Was po prostu kuchnia Tajska? kolory i egzotyczne smaki...które można odkrywać za każdym razem na nowo. Kuchnia Tajska słynie nie tylko ze swojego niecodziennego wyglądu i zapachu, ale też ze zdrowego odżywiania. Pod naszym okiem przygotujecie tajskie potrawy, będziecie mogli spróbować nieznanych smaków oraz poznać tajniki prawidłowej kompozycji smakowej. Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii…

Dowiedz się więcej »

Domowe pieczywo z Iwoną Zeidler

02-02-2019, 10:00 - 14:00, 190 zł brutto (w tym 23%vat) zł, Iwona Zeidler, 14

Chrupiąca skórka, aromatyczne wypieki i sekrety idealnego domowego pieczywa. Chcecie dowiedzieć się jak zrobić idealny chleb? miękką i rozpływającą w ustach chałkę? może chcecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami? podpatrzeć jak się „karmi zakwas” lub formuje chleb? Sekrety te zdradzi Wam na warsztatach Iwona Zeidler, która jest uzależniona od dobrego żytniego chleba, pasjonatka dobrego jedzenia, fotografii i podróży. Jej poczynania można obserwować na bloguqchennewariacje.blogspot.com Podczas warsztatu przygotujemy:  -chleb żytni na zakwasie -chleb pszenno-żytni na zakwasie z siemieniem lnianym -chleb pszenno-żytni na zakwasie…

Dowiedz się więcej »

Marzec 2019

Khmerski street food – czyli co jedzą Kambodżańczycy

29-03-2019, 17:00 - 21:00, 199 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Ewelina Brodnicka,

Wraz z Pichconko.pl zapraszamy na warsztaty kuchni khmerskiej. Po świecie kambodżańskich przysmaków oprowadzi Was Ewelina Brodnicka - blogerka, założycielka Akademii świadomego odżywiania Pichconko.pl, chef i podróżnik, fascynatka dobrego jedzenia. Podczas licznych podróży na odległe kontynenty uczy się nowych smaków by zdobytą wiedzę przekazywać później podczas warsztatów gotowania. Tym razem padnie na Kambodżę i prawdziwe, khmerskie jedzenie. W pysznym menu znajdzie się: Banh Mi - gorące bagietki wypełnione nadzieniem z silky tofu w tempurze hoisin, ziołami - w tym mồng tơi…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events