
Tajskie makarony
24-04-2021, 10:00 - 13:30
MENU:
LAAB WOONSEN- ostra sałatka z makaronem, mięsem, miętą i prażonym ryżem
PAD WOONSEN- makaron stir-fry z grzybami shitake, mięsem i suszonymi krewetkami
PAD KEE MAO- makaron smażony z grzybami, kukurydzą, bok choy i bazylią tajską
GUAY TIEN REUA- ostry bulion wołowy z makaronem, szpinakiem i kiełkami
—
Czas trwania: 3-4h
Cena: 220 brutto (w tym 23%VAT) zł
Zapisy: studio@studiobataty.pl
Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich potraw przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!
* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.