Ładowanie Wydarzenia

Tajskie owoce morza

13-11-2020, 17:00 - 20:30

MENU:

DTOM SOM HOI MALAENG PUU- imbirowa zupa z małżami

GUNG MANGKORN PAO- grillowane krewetki

YAM PLA MEUK- sałatka z kalmarów

KHANOM JEEN NAM YA- curry z rybą

 

Czas trwania: 3-4h
Cena:199 brutto (w tym 23%VAT) zł
Zapisy: studio@studiobataty.pl

Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich potraw przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!

* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Informacje szczegółowe

13-11-2020, 17:00 - 20:30
199 zł brutto (w tym 23% vat) zł
Karolina Żmijewska
14