SZKOLENIA KULINARNE DLA PROFESJONALISTÓW ORAZ DLA właścicieli i kucharzy restauracji, małej gastronomi, pizzerii, barów.

Szkolenie poprowadzimy w gronie waszych pracowników

przyjedziemy do Was!

Szkolenia odbywają się u klienta
Czas trwania: 50 godzin – 5 dni zajęć,

cena regularna: 3800 zł/os (dofinansowanie  100% dla firm zatrudniających poniżej 10 pracowników w ramach umowy o pracę lub 80% dla pozostałych)

PROPONOWANA TEMATYKA SZKOLENIA, KTÓRĄ PO ANALIZIE FIRMY DOPASUJEMY DO WASZYCH POTRZEB.

m.in. wiedza teoretyczna i praktyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej na różnych sekcjach roboczych, , tematyka m.in.: regionalność i slow food (kalendarz regionalny), nowoczesne techniki kulinarne, naturalne metody przetwarzania żywności-kiszonki, desery do kart i nowoczesna prezencja dań a’la carte i bufetu,
przygotowywanie mięs i ryb – metody ich przyrządzania  i oprawiania, nowoczesne i tradycyjne dodatki do dań, nauka maksymalnego wykorzystanie produktu, nowoczesna prezencja dań.

ABY SKORZYSTAĆ Z BEZPŁATNYCH LUB OBJĘTYCH WKŁADEM WŁASNYM W WYSOKOŚCI 20% CENY SZKOLEŃ WYSTARCZY TYLKO zgłosić nam chęć
wzięcia udziału w warsztatach, a my zajmiemy się prawie całą resztą:
-przygotujemy i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do Powiatowego Urzędu Pracy i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać umowę z PUP;
-dopasujemy razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;
-wystawimy certyfikat ukończenia szkolenia;

 

 

Brakuje Ci personelu?
Chcesz zminimalizować wydatki?
Planujesz zwiększyć obroty?

Zapraszamy na szkolenie adresowane do właścicieli i kucharzy restauracji, małej gastronomi,
pizzerii, barów.

Szkolenie poprowadzimy w gronie waszych pracowników <3

przyjedziemy do Was! 

KONTAKT:
STUDIO KULINARNE BATATY
kontakt@studiobataty.pl tel. 508 683 030
ul. Fryderyka Chopina 22 71-450 Szczecin

przy współpracy z TOP-PROJEKT-Krzysztof Derbiszewski
http://www.top-projekt.eu/
tel. kom. 669 330 024