Z

Czas trwania: 48 godzin – 6 dni zajęć,

dwa razy w miesiącu cena regularna: 3300 zł/os (dofinansowanie  100% dla firm zatrudniających poniżej 10 pracowników w ramach umowy o pracę lub 80% dla pozostałych)

PROPONOWANE SZKOLENIA:

„SZEF KUCHNI / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI” 
wiedza teoretyczna i praktyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej, tematyka m.in.: regionalność i slow food (kalendarz regionalny), nowoczesne techniki kulinarne, naturalne metody
przetwarzania żywności,desery do kart i nowoczesna prezencja dań a’la carte i bufetu, kuchnie świata.

KUCHARZ”

wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych na różnych sekcjach roboczych, tematyka m. in. :
przygotowywanie mięs i ryb – metody ich przyrządzania  i oprawiania, nowoczesne i tradycyjne dodatki do dań, nauka maksymalnego wykorzystanie produktu, nowoczesna prezencja dań.

Wśród prowadzących między innymi: 

  • Dawid  Szkudlarek
  • Krzysztof Marciniak
  • Paweł Salamon
  • Mariusz Siwak
  • Piotr Mielczarek
  • Iwona Niemczewska

link do jednego ze szkoleń:

https://www.facebook.com/studiokulinarnebataty/posts/2429300297296826?__xts__[0]=68.ARBm8gqphME-c5zBLq4kL3YeDLk9SIpKTu5ids8YJQi_Z6y1T12JWeodc486FnUI9bqbowc7WGeEIlW2hY7DBU9D8mf_IBu_tuzCFBVHfPKBJPvjRcfnMJVS980Yp1NSFX7ysQmcfWvwAeoSJhv8G6EXDk651GoXzoluSwaULXuADm2i5xEVDsZcBFVbjJae7Zkg0BPNRqWzq0rZ5Z3EKNbHYqhXEiXq0qxjRGPuIf4rvREKbqm7Fxb-Be6ojhUq5-95B_3nCzWA3l851Cp0GFr_3W5kF_rd209nWEx9xCqjNNeHrTKy10jyWASlaYPbgq7bW8lhSYF2vX5jZuM8PdNR4EGLdy_wAv0lJRElkuk&__tn__=-UC-R

ABY SKORZYSTAĆ Z BEZPŁATNYCH LUB OBJĘTYCH WKŁADEM WŁASNYM W WYSOKOŚCI 20% CENY SZKOLEŃ WYSTARCZY TYLKO zgłosić nam chęć
wzięcia udziału w warsztatach, a my zajmiemy się prawie całą resztą:
-przygotujemy i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do Powiatowego Urzędu Pracy i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać umowę z PUP;
-dopasujemy razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;
-wystawimy certyfikat ukończenia szkolenia;

Zapisy i kontakt:  Magdalena Światły 508 683 030 – kontakt@studiobataty.pl

www.studiobataty.pl

Studio Kulinarne Bataty ul. Fryderyka Chopina 22 I piętro