
Z
Czas trwania: 48 godzin – 6 dni zajęć,
dwa razy w miesiącu cena regularna: 3300 zł/os (dofinansowanie 100% dla firm zatrudniających poniżej 10 pracowników w ramach umowy o pracę lub 80% dla pozostałych)
PROPONOWANE SZKOLENIA:
„SZEF KUCHNI / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI”
wiedza teoretyczna i praktyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej, tematyka m.in.: regionalność i slow food (kalendarz regionalny), nowoczesne techniki kulinarne, naturalne metody
przetwarzania żywności,desery do kart i nowoczesna prezencja dań a’la carte i bufetu, kuchnie świata.
„KUCHARZ”
wiedza
teoretyczna niezbędna do pracy w restauracjach i innych
lokalach gastronomicznych na różnych sekcjach roboczych,
tematyka m. in. :
przygotowywanie mięs i ryb – metody ich
przyrządzania i oprawiania, nowoczesne i tradycyjne dodatki do
dań, nauka maksymalnego wykorzystanie produktu, nowoczesna
prezencja dań.
Wśród prowadzących między innymi:
- Dawid Szkudlarek
- Krzysztof Marciniak
- Paweł Salamon
- Mariusz Siwak
- Piotr Mielczarek
- Iwona Niemczewska
link do jednego ze szkoleń:
ABY
SKORZYSTAĆ Z BEZPŁATNYCH LUB OBJĘTYCH WKŁADEM WŁASNYM W
WYSOKOŚCI 20% CENY SZKOLEŃ WYSTARCZY TYLKO zgłosić nam
chęć
wzięcia
udziału w warsztatach, a my zajmiemy się prawie całą
resztą:
-przygotujemy
i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a
Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do
Powiatowego Urzędu Pracy i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać
umowę z PUP;
-dopasujemy
razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej
dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;
-wystawimy
certyfikat ukończenia szkolenia;
Zapisy i kontakt: Magdalena Światły 508 683 030 – kontakt@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl
Studio Kulinarne Bataty ul. Fryderyka Chopina 22 I piętro