Ładowanie Wydarzenia
  • To event minęło.

Bartek “Snecz” Dębski – Ramen

25-09-2021, 10:00 - 14:00

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne.
Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania.
Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.
 
MENU: 
 
– Japońska przystawka od Szefa Kuchni
– Teoria – Czym w ogóle jest Ramen?
– Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem
– Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem, olejem z krewetek i Nori
– Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem chilli, Nori i czarnym sezamem
 
 

Czas trwania: 3-4,5h
Cena: 220 brutto (w tym 23%VAT) zł
Zapisy: studio@studiobataty.pl

Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich potraw przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!

* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Informacje szczegółowe

25-09-2021, 10:00 - 14:00
220 zł brutto (w tym 23% vat) zł
Bartek "Snecz" Dębski
14