Ładowanie Wydarzenia

Kuchnia Gruzińska

13-11-2021, 11:00 - 14:30

MENU:
  1. Chinkali z farszem pieczarkowo-serowym.
  2. Chaczapuri Imeretyńskie (placek serowy) okrągły  z ciasta drożdżowego 
  3. Pchali – przystawka warzywna z dodatkiem orzechów włoskich 
  4. Deser tradycyjny – Pelamushi – połączenie naturalnego soku winogronowego z mąką pszenną lub kukurydzianą, podawany z orzechami włoskimi. 
 
 
Czas trwania: 3-4h
Cena: 220 zł brutto (w tym 23% vat)
Zapisy: studio@studiobataty.pl
www.studiobataty.pl
 
Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole, a nadmiar zabrać ze sobą. Zapraszamy!
 
* W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Informacje szczegółowe

13-11-2021, 11:00 - 14:30
220 zł brutto (w tym 23% vat) zł
Tamuna Kiladze
14