Ładowanie Wydarzenia

Minione Wydarzenia

Wydarzenia Search and Views Navigation

czerwiec 2021

Tajskie makarony

19-06-2021, 10:00 - 13:30, Karolina Żmijewska, 14

MENU: LAAB WOONSEN- ostra sałatka z makaronem, mięsem, miętą i prażonym ryżem PAD WOONSEN- makaron stir-fry z grzybami shitake, mięsem i suszonymi krewetkami PAD KEE MAO- makaron smażony z grzybami, kukurydzą, bok choy i bazylią tajską GUAY TIEN REUA- ostry bulion wołowy z makaronem, szpinakiem i kiełkami   -- Czas trwania: 3-4h Cena: 220 brutto (w tym 23%VAT) zł Zapisy: studio@studiobataty.pl Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący…

Dowiedz się więcej »

WAKACJE Z BATATAMI

28-06-2021, 09:00 - 20-08-2021, 13:00, 520 zł brutto (w tym 23% vat) zł, 14

Zapraszamy na letnie warsztaty – „Wakacje z BATATAMI” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! TURNUSY: : I. 28.06 – 02.07.2021 II. 05 – 09.07.2021 III. 12-16.07.2021 IV. 19 – 23.07.2021  V. 09-13.08.2021 VI. 16-20.08.2021 Koszt: 520 zł / os / 5 dni oraz 485 zł dla stałych klientów. • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10 – 13 lat. • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. • Nie trzeba przynosić nic…

Dowiedz się więcej »

wrzesień 2021

Bartek “Snecz” Dębski – Ramen

24-09-2021, 17:00 - 21:00, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Bartek "Snecz" Dębski, 14

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.   MENU:    – Japońska przystawka od Szefa Kuchni – Teoria - Czym w ogóle jest Ramen? – Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z…

Dowiedz się więcej »

Bartek “Snecz” Dębski – Ramen

25-09-2021, 10:00 - 14:00, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Bartek "Snecz" Dębski, 14

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.   MENU:    – Japońska przystawka od Szefa Kuchni – Teoria - Czym w ogóle jest Ramen? – Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z…

Dowiedz się więcej »

październik 2021

Nowoczesne desery z Marcinem Błańskim

02-10-2021, 10:00 - 13:30, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Marcin Błański, 14

Marcin Błański - Zwycięzca 5 edycji programu telewizyjnego Bake Off – Ale Ciacho! . Pieczeniem zajął się 10 lat temu, ale to program telewizyjny dodał mu skrzydeł i udowodnił, że marzenia się spełniają. Przez uczestników programu uznany został za "cichą wodę". Pieczenie to dla niego sztuka kreacji. Na co dzień uwielbia tworzyć monodesery pod marką Bonbon Deserownia. Podczas warsztatów przygotujemy 3 nowoczesne desery.  Monoporcja bardzo czekoladowa z czekoladową glazurą Mini bezy francuskie z kremem malinowym i kremem Chantilly Mini ptysie…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Gorącej Andaluzji Z ADRIANEM STOJEWSKIM

30-10-2021, 10:00 - 14:00, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Adrian Stojewski, 14

Menu:    Zupa: Ajo Blanco - tradycyjny chłodnik z migdałów i czosnku, typowy dla 3 andaluzyjskich prowincji (Granady, Malagi i Almerii), mający arabskie korzenie   Tapas: Albondigas en salsa de tomate - jedno z najpopularniejszych andaluzyjskich tapas, mięsne pulpeciki w sosie z pomidorów   Tapas: Tortilla de camarones - złociste placuszki z krewetek koktajlowych z najstarszego miasta Europy Zachodniej - Kadyksu   Deser: Arroz con leche - najpopularniejszy deser wśród Hiszpanów, na bazie ryżu i mleka poddanego infuzji ze skórki z pomarańczy i kory cynamonu.   Napój: Rebujito - to koktajl, który z wina jerez /…

Dowiedz się więcej »

listopad 2021

Kuchnia Gruzińska

13-11-2021, 11:00 - 14:30, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Tamuna Kiladze, 14

MENU: Chinkali z farszem pieczarkowo-serowym. Chaczapuri Imeretyńskie (placek serowy) okrągły  z ciasta drożdżowego  Pchali - przystawka warzywna z dodatkiem orzechów włoskich  Deser tradycyjny - Pelamushi - połączenie naturalnego soku winogronowego z mąką pszenną lub kukurydzianą, podawany z orzechami włoskimi.      Czas trwania: 3-4h Cena: 220 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli skosztować swoich dań przy wspólnym stole,…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

26-11-2021, 17:00 - 21:00, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

Kuchnia Tajska z Karoliną - a przygotowywać będziemy:    CURRY PANAENG Z WOŁOWINĄ- orzechowe curry podawane z ryżem jaśminowym -GENG JEUT MAPRAOW ORN- zupa z kurczakiem, świeżymi grzybami shitake i młodym kokosem -YAM HET BPA- sałatka z dzikimi grzybami azjatyckimi z  ostrym sosem i prażonym ryżem -PLA BON- przystawka z ryby, ikry łososia i mango     Czas trwania: 3-4h Cena: 220 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli…

Dowiedz się więcej »

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

27-11-2021, 10:00 - 13:30, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Karolina Żmijewska, 14

Kuchnia Tajska z Karoliną - a przygotowywać będziemy:    CURRY PANAENG Z WOŁOWINĄ- orzechowe curry podawane z ryżem jaśminowym -GENG JEUT MAPRAOW ORN- zupa z kurczakiem, świeżymi grzybami shitake i młodym kokosem -YAM HET BPA- sałatka z dzikimi grzybami azjatyckimi z  ostrym sosem i prażonym ryżem -PLA BON- przystawka z ryby, ikry łososia i mango     Czas trwania: 3-4h Cena: 220 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl   Wszyscy uczestnicy podczas zajęć otrzymają fartuch, niezbędne materiały do przygotowania potraw, wodę, kawę i herbatę. Po wspólnym gotowaniu szkolący się będą mogli…

Dowiedz się więcej »

grudzień 2021

Świętujemy na roślinach z Wegan Nerd!

04-12-2021, 10:00 - 14:00, 220 zł brutto (w tym 23% vat) zł, Wegan Nerd , 14

Święta, święta...nauczymy się trochę gotować nowe potrawy - zaskoczymy naszych bliskich! :) Wegan Nerd z najciekawszymi przepisami, a w tym: > Kartacze soczewicowo-grzybowe z cebulkową omastą > Boczniaki po grecku czyli pod pierzynką z marchewki > Czulent z warzyw korzeniowych i soczewicy > Idealny świąteczny pasztet na bazie strączków i kaszy > Dyniowa chałka z pomarańczą i orzechami włoskimi > Świąteczny poncz bezalkoholowy Czas trwania: 3-4h Cena: 220 zł brutto (w tym 23% vat) Zapisy: studio@studiobataty.pl www.studiobataty.pl Wszyscy uczestnicy podczas…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events